De voorbereiding
Door: robenfloorinazie
Blijf op de hoogte en volg Floor
22 December 2011 | Nederland, Amersfoort
Jaja lieve mensen, het gaat echt gebeuren: Rob en Floor trekken de wijde wereld in! Stapje voor stapje worden alle voorbereidingen getroffen, zo kan nu dus ook het aanmaken van een waarbenjij.nu-account weer van het lijstje worden geschrapt! We zullen ons best doen om jullie op de hoogte te houden van onze spannende avonturen die we tegen gaan komen op onze nu nog onbekende route.
Voor nu: tot begin februari!
Rob & Floor
Voor nu: tot begin februari!
Rob & Floor
23 December 2011 - 13:07
Fred:
Goed bezig!
Kijk even op anoukeneric.wordpress.com voor handige tips ;)
Veel plezier! -
28 December 2011 - 07:57
Gert:
Vooral veel foto's er op zetten!We gaan jullie op de voet volgen. Wat een heerlijk vooruitzicht nu het aftellen echt begonnen is. -
28 December 2011 - 18:49
Oma Thera:
Wat geweldig dat ik dat nog mag mee maken en zie nu al uit naar jullie verhalen en belevenissen! Geniet samen . -
29 December 2011 - 11:21
Paulien:
Lieve schatten, helemaal geweldig dat jullie de sprong gaan wagen! En natuurlijk fijn als we jullie een beetje kunnen volgen via jullie blog..... Kuskus -
29 December 2011 - 20:30
Tina:
Wat komt het dichtbij. Ik ga jullie met een gerust hart uitzwaaien. Maar zal een traantje pikken als jullie weer op Schiphol aankomen. Maar in die tussentijd, geniet, geniet samen met volle teugen van hopelijk een prachtige reis. En idd veel foto's.
Ik ga jullie volgen! -
30 December 2011 - 10:10
Mark Elkhuizen:
He Kruk en Floor,
Lekker op reis naar Azie dus, leuk man. heel veel plezier en ik zal met jaloezie jullie reisverslagen lezen als ik hier in de regen zit!
Mark -
10 Januari 2012 - 12:49
Hannah:
Weeeehoooooooooooo -
30 Januari 2012 - 18:16
Oma Thera:
Lieve Floor en Rob nog 3 nachtjes slapen , spannend hoor?
Wens jullie nogmaals een hele fijne en leerzame tijd samen.
Liefs
Oma Thera -
04 Februari 2012 - 19:24
Saar:
Lieverds!
Vandaag is jullie reis begonnen!
Geniet!
Dikke kus saar -
05 Februari 2012 - 07:18
Natalie:
Hoi kanjers,
Wauw, jullie zijn in Azië. We hebben jullie in het vliegtuig gevolg met een speciaal programma op de iPad, gaaf. Dus hebben een beetje met jullie meegevlogen. En op naar het hostel in Singapore. Al onder de indruk van het weer, de geur van kruiden en een compleet andere wereld? Geniet samen met volle teugen! Verheug me heel erg op jullie verhalen. Dikke zoen. -
05 Februari 2012 - 08:03
Charlotte :
Eindelijk geland broertje en Floor! Heel veel succes en plezier! Geniet er van! -
05 Februari 2012 - 08:10
Tina:
Lieve Azie-gangers.
Ook wij volgden jullie en weten dat jullie nu in Singapore zijn. Geniet aan de andere wereld kant van de wereld van alles. Dikke kus. -
05 Februari 2012 - 11:14
Dag lieverds
Een beetje geslapen? En hebben jullie de korte broeken al aan?
Denk veel aan jullie Geniet!!
Veel liefs
Oma Thera
zo.5 febr. -
05 Februari 2012 - 11:43
Paulien:
Hoi liefies,
Inmiddels in Singapore!
Geniet van de ontdekking van een andere wereld, van een ander zelf en van een ander samen!
Dikke kus
07 Februari 2012 - 20:24